Recenzie Frumuseți monstruoase, Marina Neagu (#7)

Recunosc că avem de ceva timp nevoie de o carte în care sunt prezentate alte.. entități. Nu vampiri, vârcolaci, vrăjitoare. Aveam nevoie de ceva diferit. Voiam acțiune, romantism, fantasy și credeam că nu pot obține pe toate, însă Marina Neagu mi le-a servit într-o singură carte. Începusem să îmi pierd răbdarea tot căutând cărți ieșite din comun; Marina Neagu mi-a potolit setea.

Ceea ce m-a uluit este dinamica acțiunii. Totul se întâmplă atât de rapid! În plus, s-a pus accent și pe sentimentele personajelor, fapt ce m-a impresionat. De asemena, știam ce se întâmplă în capul protagoniștilor pe tot parcursul acțiunii. Chiar și când aveau mai multe opțiuni îmi dădeam seama de consecințele fiecărei alegeri.

După cum am mai spus, combinarea genurilor este un punct forte al romanului. Acțiune, romantism, fantasy… Toate se împleteau în așa fel încât formau un tot unitar unic, complex, profund. E interesant că așa cartea poate fi citită chiar de orice iubitor de lectură. Ușurința cu care a combinat în scena finală fantasy cu romantism este copleșitoare.

Recenzia completă o poți citi aici. Mulțumesc Cărți la puterea a doua pentru recenzia cărții Frumuseți monstruoase.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s