Frumuseți monstruoase, Marina Neagu (#16)

”Personajul principal al cărții este Lara, o Umbră, care însă este deosebită de toate celelalte Umbre. Ea este crescută de un preot-Gardian, iar la 18 ani, se mută, împreună cu acesta, în Valea Îngerilor. Odată mutați acolo, viețile celor doi se complică, iar Lara cunoaște dragostea – una pe cât se poate de interzisă. Lara și Adrian sunt sortiți să fie împreună, după cum arată toate semnele. Însă pe parcursul poveștii, lucrurile se complică, în special în momentul în care în viața lor apare un alt potențial predestinat al Larei, Sebastian.

Cititorul este ținut în suspans pe parcursul întregii cărți. Unul dintre lucrurile care mi-au plăcut în mod deosebit a fost modul în care personajele sunt create și prezentate. Autoarea dă dovadă de un talent deosebit, întrucât reușește să mențină curiozitatea cititorului, și să îl determine să își pună veșnica întrebare: „oare cine este personajul negativ?” Părerea cititorului, pe măsură ce citește cartea, se schimbă constant, în încercarea de a descoperi cine este cu adevărat în spatele taberei Umbrelor.”

Recenzia completă o poți citi aici. Mulțumesc mult Eva Anca! Mulțumesc pentru cuvintele tale frumoase despre romanul Frumuseți monstruoase. :).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s