Te văd! (Urlet în tăcere, #2), Marina Neagu (#2)

„Te văd” aduce în prim-plan „vise scăpate de sub control, coșmaruri care atacă, spectre de care te lovești pe stradă”, într-un cuvânt, un haos general, care afectează omenirea mai mult decât și-ar fi dorit cineva. La toate acestea, se adaugă povești dacice mitologice, întoarceri spectaculoase în timp, schimburi și preluări de identități, zeități scăpate de sub control, abilitatea de a oferi viața și moartea și aflarea unui secret: Sara este „cea pe care fiecare generație ce a urmat Sarulei a așteptat-o să apară”.

Romanul aduce în discuție lupta cu propriul sine, cu propriile emoții și trăiri intense, ajutându-ne să înțelegem că adevăratele iubiri trec prin cele mai mari încercări și suferințe, dar că, într-un final, merită să lupți pentru ele, deoarece inima și ochii sunt orbi înainte de a simți primii fiori ai dragostei:

„(…) trebuie să înțelegi că cele mai frumoase povești de dragoste se nasc din inimile rănite. Din acele inimi ce au cunoscut durerea, dar care au refuzat să îi cedeze. Au învățat din ea, au încercat apoi să se vindece și au mers mai departe, luptând pentru ceea ce doresc.”

Poți citi recenzia aici. Mulțumesc mult pentru recenzia frumoasă, blogului Suflet și crâmpeie

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s